Приватбанк запроваджує зарплатні проекти в бюджетних організаціях Житомирської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк запроваджує зарплатні проекти в бюджетних організаціях Житомирської області

Фінтех і Картки
270
На сьогоднішній день Житомирським Регіональним Керуванням Приватбанку реалізовано 110 зарплатних проектів з бюджетними організаціями районів, в результаті емітовано майже 4 тис. зарплатних пластикових карт. Безкоштовно одержали карти працівники районних лікарень, відділів соціального захисту населення, юстиції і районних судів, а також викладачі спеціальних навчальних закладів. Так, Житомирським РУ Приватбанку впроваджений спільний зарплатний проект з обласним керуванням Пожежної охорони. У рамках цього проекту випущено 770 пластикових карт для працівників пожежної охорони області.
Крім цього, Житомирське РУ Приватбанку приступило до реалізації зарплатного проекту з одним з найбільших навчальних закладів міста Житомирським державним Педагогічним університетом ім.Івана Франка, в якому навчається близько 8 тис. студентів. Педагогічний колектив університету, кількістю 860 чоловік, буде одержувати заробітну плату за допомогою зарплатних карт VISA Electron Domestic.
У рамках програми з розширення мережі обслуговування пластикових карт Приватбанк встановив 4 банкомати в районних центрах області : Малині, Бердичеві, Коростині і Володарську-Волинську. Тепер мережа банкоматів Приватбанку в Житомирській області складається з 9 банкоматів, п'ять з них встановлено в Житомирі. Крім одержання готівки, за допомогою банкоматів Приватбанку, власники пластикових карт зможуть оплатити послуги операторів мобільного зв'язку (KYIVSTAR, UMC), внести передоплату за послуги IP-телефонії, інтернет-провайдерів. Поряд з виплатою заробітної плати, Приватбанк пропонує жителям районів програми споживчого кредитування, кредитування малого і середнього бізнесу, пенсійні і соціальні програми. Великою популярністю користується програма кредитування "Розстрочка".
Більш активно реалізація зарплатних і соціальних проектів проходить у районних центрах, де торік Приватбанком було відкрито 21 відділення на базі будинків банку "Україна".
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас