Близько 20-ти українських банків обіцяють вкладникам бонуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близько 20-ти українських банків обіцяють вкладникам бонуси

Кредит&Депозит
1416
У рамках Всесвітнього дня заощаджень близько 20 українських банків проведуть акцію, під час якої громадянам будуть пропонувати бонуси до базової відсоткової ставки за депозитом.
Про це повідомив виконавчий директор Незалежної асоціації банків України Сергій Мамедов під час прес-конференції в Києві.
«Акція починається 31 жовтня і закінчується 30 листопада. За цей проміжок часу банки по депозитних продуктах будуть ставити бонусні процентні ставки по валюті і по гривні. Їх (бонуси до базової відсоткової ставки за депозитом. – Ред.) банки визначають самі, але, наскільки я знаю, це до 2% річних», – сказав С. Мамедов.
За його словами, крім бонусів для вкладників, у рамках ініціативи банки проведуть інформаційну кампанію, мета якої – покращити розуміння суті банківських послуг, а також взаємозв’язку між заощадженнями та економічним зростанням. За словами С.Мамедова, нині НАБУ вже має договори з вищими навчальними закладами, куди банкіри будуть приходити зі своєрідними лекціями.
Учасниками ініціативи, зокрема, стали Перший Український Міжнародний Банк, Укргазбанк, Кредобанк, Енергобанк, БМ Банк, Мегабанк, Банк Перший, Укрбізнесбанк, Ощадбанк і інші.
Всесвітній День заощаджень був заснований в жовтні 1924 року в Мілані на першому Міжнародному конгресі ощадних кас представниками 29 країн. В Україні подібні акції проводять вперше.
За матеріалами:
ГолосUA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас