Найбільший попит на "дешеві" кредити на житло у Волинській, Донецькій та Дніпропетровській областях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший попит на "дешеві" кредити на житло у Волинській, Донецькій та Дніпропетровській областях

Кредит&Депозит
654
Згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для пільгового кредитування юридичних осіб, у тому числі об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, для проведення реконструкції, капітального та поточного ремонту об'єктів житлово-комунального господарства (40 млн грн) відбір проектів, на кредитування яких можуть бути спрямовані кошти пільгових кредитів, проводиться комісією, яка утворена Мінрегіоном. Про це повідомили у прес-службі міністерства.
Одержувачем бюджетних коштів є Державна спеціалізована фінансова установа "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву". Наразі регіональними відділеннями Фонду триває прийом заявок від юридичних осіб та документів, що підтверджують їх платоспроможність.
На початок вересня надійшло 35 заявок на загальну суму понад 90 млн грн, з них 22 – від ОСББ на суму 11,3 млн грн та 13 – від підприємств на майже 79 млн грн. Найактивніше беруть участь представники Волинської, Донецької та Дніпропетровської областей. Найбільш популярною темою проектів є утеплення фасаду або термосанація будинку, а також встановлення індивідуальних теплових пунктів.
Нагадаємо, 10 вересня відбулось перше засідання комісії з відбору проектів на кредитування яких можуть бути спрямовані кошти пільгових кредитів. За результатами розгляду для укладання кредитної угоди були рекомендовані 13 проектів на загальну суму більше 36 млн грн, з них 11 проектів ОСББ та 2 відповідно комунальних підприємств.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас