В Росії продається горілка з "головою" Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії продається горілка з "головою" Тимошенко

3382
У російських продовольчих магазинах з'явилася горілка "Хохлушка". Продукцію прикрашає гумова кришка, виконана у вигляді голови Юлії Тимошенко.
Як повідомляє тижневик "Weekly.ua", ідентифікувати українського екс-прем'єра можна за характерною зачіскою, кольором волосся і рисами обличчя.
За словами продавців московських магазинів, цей напій є не російським винаходом. Горілка виготовляється і в Казахстані компанією "Акрос" і невеликими партіями експортується в Російську Федерацію. Випуск продукту почався більше 2 років тому, тоді посольство України в Казахстані просило призупинити випуск горілки з головою високопоставленого українського чиновника. Писав протести і посол України в Астані Микола Саливон. Але, незважаючи на обіцянки казахських офіційних осіб, продукт не лише не перестав випускатися, більше того - тепер фірма "Акрос" зареєструвала торгову марку "Хохлушка" і в Російській Федерації. На сьогоднішній день в Москві вартість такого напою еквівалентна 40 гривням за півлітра. Це одна з найдешевших горілок в російській столиці.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас