Томенко: Янукович хоче продавати землю з січня 2012 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко: Янукович хоче продавати землю з січня 2012 року

Аграрний ринок
632
Ініціатива президента України Віктора Януковича про невідкладний розгляд у парламенті законопроекту про ринок землі свідчить про те, що влада налаштована розпочати продаж земель сільськогосподарського призначення з 1 січня 2012 року.
Таку думку висловив заступник голови Верховної Ради України БЮТівець Микола Томенко.
Віце-спікер зазначив, що від імені президента його представник просить парламент прискорити розгляд законопроектів про ринок землі, яких, нагадав він, у Верховній Раді зареєстровано декілька. "Це в першу чергу свідчить про те, що влада налаштована продавати землю з 1 січня 2012 року", - зазначив Томенко.
Водночас, як повідомляє прес-служба віце-спікера, Томенко поінформував, що урядовий законопроект про ринок землі був проаналізований науково-експертним управлінням парламенту, і було запропоновано відправити його на повторне перше читання.
Підсумовуючи, Томенко ще раз висловив стурбованість тим фактом, що президент намагається прискорити розгляд земельного питання. Він нагадав, що мораторій на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення діє до 1 січня 2012 року, і зазначив, що "прискорення ухвалення законопроекту означає, що команда президента хоче продавати землю вже з 1 січня 2012 року".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас