Bank of America може позбутися іпотечного кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America може позбутися іпотечного кредитування

Кредит&Депозит
1010
Bank of America (BofA) може позбутися підрозділу іпотечного кредитування, повідомляє Reuters. За даними американських ЗМІ, найбільший інтерес до підрозділу проявляє Fortress Investment Group.
Джерело в Fortress Investment на умовах анонімності повідомило, що підсумкова угода поки не підписана і сторони тільки готуються до завершення угоди. Офіційні представники компанії утримуються від будь-яких коментарів з даного питання.
"Ми працюємо з цікавими партнерами і відчуваємо, що скоро на даному напрямку відбудеться якісне позитивне зрушення", - повідомив прес-секретар BofA Дан Фрахман, однак і він утримався від подробиць.
Найбільший за обсягом активів банк США в 2011р. зіткнувся з серйозними проблемами, в першу чергу це втрати, пов'язані зі збитками від угод щодо іпотечного кредитування громадян. Крім іпотечного підрозділу керівництво BofA має намір позбутися підрозділу, що займається купівлею іпотечних кредитних портфелів в інших банках і працює з іпотечними брокерами. Продаж іпотечного підрозділу стане продовженням політики скорочення непрофільних активів банку.
Нагадаємо, крім неофіційної інформації про продаж зазначеного активу, раніше цього місяця в пресі з'являлася інформація про масштабні скорочення персоналу банку. Очікується, що воно може скласти до 30 тис. осіб.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас