Януковичу принесуть 23 тисячі підписів під вимогою звільнити Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Януковичу принесуть 23 тисячі підписів під вимогою звільнити Тимошенко

Кримінал
681
Протягом минулих вихідних днів було зібрано понад 23 тис. підписів під зверненням до Президента Україна Віктора Януковича як гаранта Конституції з вимогою прийняти конституційні заходи для звільнення екс-прем'єра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко з-під варти.
Про це повідомив народний депутат, член фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко, поінформували УНІАН у прес-службі "Батьківщини".
"Підписи зібрані тими громадянами, які протягом суботи та неділі заходили в наметове містечко і поставили свій підпис під цією вимогою. Сьогодні сформована делегація, яка о 12.00 піде в Адміністрацію Президента, щоб вручити цю вимогу", - повідомив Одарченко.
"Люди думають, що, можливо, Янукович не знає про те, що відбувається в Печерському суді, і, переїжджаючи з Межигір'я в Адміністрацію, він не знає про те свавілля, яке чиниться в Печерському суді", - сказав народний депутат.
Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 5 серпня суд прийняв рішення про зміну запобіжного заходу стосовно Тимошенко з підписки про невиїзд на арешт. Після цього захист Тимошенко неодноразово заявляв клопотання про звільнення екс-прем'єра з-під варти, проте Печерський суд щоразу відмовляв у його задоволенні.
У свою чергу партія "Батьківщина" і ще декілька опозиційних політичних сил почали безстрокову акцію протесту проти арешту Тимошенко.
На території наметового містечка опозиції на Хрещатику продовжують збирати підписи під зверненням за звільнення Тимошенко з-під варти, адресованим Президенту.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас