Хорватія оголосила розпродаж своїх островів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хорватія оголосила розпродаж своїх островів

Нерухомість
1278
На ринку нерухомості в Хорватії піднесення. Адже продають там не квартири чи будинки. Нових власників чекають цілі острови.
Усього таких об’єктів у Хорватії налічують небагато... тисячу двісті островів. Втім, знайти покупця на подібний товар не зовсім легко. Адже початкова ціна - мільйон євро. Однак, як зазначають самі ріелтери, це набагато дешевше, аніж правлять за острови в інших європейських країнах.
"Наші острови коштують набагато дешевше, аніж, скажімо, в Греції. До того ж ми можемо запропонувати чудове море та природу. Ми розраховуємо отримати VIP-клієнтів. Приміром, членів королівських родин, або зірок шоу-бізнесу чи спорту", - каже ріелтер Ясмінка Біліскова. Повідомляє телеканал UBR.
Свій ринок нерухомості для іноземців Хорватія відкрила в 2005-му. Ріелтери запевняють: саме зараз слушний момент зробити незабутню покупку.
"Зараз - слушний час, щоби придбати острів. Адже коли Хорватія приєднається до Європейського Союзу, уряд почне використовувати іншу модель керівництва. І будівельні проекти суворо контролюватимуть. Тож вартість нерухомості, зокрема й островів, значно зросте", - пояснює Ясмінка Біліскова.
Хорватія давно прагне отримати статус країни ЄС. І приєднатися до ЄвроСоюзу ця держава має вже в 2013-му році.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас