British Airways найме нових пілотів через YouTube — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

British Airways найме нових пілотів через YouTube

298
Британський авіаперевізник British Airways почав найбільшу за останні 10 років кампанію з найму пілотів. Як вказано в офіційній заяві на сайті компанії, до 2016 року British Airways планує прийняти до штату понад 800 льотчиків.
Для залучення потенційних співробітників 9 серпня компанія розмістила спеціальний ролик на відеохостингу YouTube, що розповідає про всі переваги роботи в British Airways. В даний час ролик набрав трохи більше 300 переглядів.
Приймати нових пілотів компанія планує за трьома програмами працевлаштування. Основний упор British Airways робить на первинну підготовку пілотів, до якої планується залучити близько 400 осіб. Решту кандидатів британський перевізник планує набрати з інших авіакомпаній і за рахунок перепрофілювання військових пілотів.
Крім того, British Airways заявила про готовність надавати кандидатам у льотчики без досвіду польотів кредит у розмірі 100 тисяч фунтів на навчання, який у разі успішного проходження підготовчих курсів пілоти зможуть виплатити зі своєї зарплати. Таким чином, британці сподіваються зацікавити широке коло осіб. Раніше охочим стати пілотом доводилося самостійно знаходити гроші на навчання.
Кандидатів у пілоти British Airways чекає навчання в трьох найбільших профільних коледжах у Великобританії та Іспанії.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас