У 2011-2012 роках житлова нерухомість в Україні буде дешевшати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2011-2012 роках житлова нерухомість в Україні буде дешевшати

Нерухомість
1717
"Вартість житла глобально переоцінена і цей надлишок все ще потребує корекції, - йдеться в червневому звіті GlobalPropertyGuide.
- А оскільки ситуація з інфляційними процесами та зростанням відсоткових ставок в більшості країн навряд чи покращиться в недалекому майбутньому, житлова нерухомість продовжить дешевшати". І Україна не стане винятком з цього правила, повідомляє SVDevelopment.
Українці отримують мало і більше половини отриманого витрачають на їжу. Середньорічний дохід американської сім'ї - 47 тис. доларів за даними Податкової Служби США - більше ніж в Україні в п'ять-сім разів. Але якщо з цих 47 тис. доларів відняти 9 тис. доларів податків і 13 тис. доларів витрат на житло та кредити, залишку в 25 тис. доларів - з урахуванням двох-триразовою різниці у вартості житла - виявиться недостатньо не те щоб на покупку нерухомості, але навіть на перший внесок за кредитом.
Іншими словами різниця у вартості житла і доходів на перевірку виявляється абсолютно несуттєвою. Оскільки для 99% потенційних покупців нерухомість недоступна як в Україні, так і в усьому іншому західному світі, який переважно використовує американський сценарій "життя в борг".
За матеріалами:
FundMarket
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас