Samsung намагається заблокувати продаж iPhone, iPad і iPod в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung намагається заблокувати продаж iPhone, iPad і iPod в США

667
Корейська компанія Samsung подала скаргу до Комісії з міжнародної торгівлі США, з метою заблокувати продаж мобільних пристроїв американської компанії Apple - iPhone, iPad і iPod - на території США, повідомляє The Wall Street Journal.
Як відзначає видання, до таких заходів компанія була змушена вдатися у зв'язку з патентним протистоянням, що почалося в квітні, коли Apple звинуватила конкурента в копіюванні дизайну смартфонів iPhone і планшетних комп'ютерів iPad при створенні пристроїв лінійки Galaxy.
Хоча компанія Apple поки не просила суд і регуляторні органи заборонити продаж мобільних телефонів і планшетів Samsung, юристи південнокорейської корпорації, згідно з судовими документами, очікують на такий хід з боку американської компанії.
Крім звернення до Комісії з міжнародної торгівлі, Samsung подала нові патентні позови проти Apple в США, Великобританії та Італії, пише WSJ.
Нагадаємо, минулого тижня компанія Apple подала новий позов проти компанії Samsung Electronics, звинувативши її в порушенні кількох своїх патентів. Позовна заява Apple була прийнята судом центрального округу Сеула в середу, 22 червня, де розташована штаб-квартира Samsung.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас