Актор Ніколас Кейдж продав свій особняк за півціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Актор Ніколас Кейдж продав свій особняк за півціни

Нерухомість
414
Голлівудський актор Ніколас Кейдж продав об'єкт в Мідлтауні (Род-Айленд) у два з половиною рази дешевше, ніж купив. Сума операції склала 6,2 мільйона доларів, пише ресурс Prian.ru з посиланням на Providence Business News.
Продати цей будинок Кейдж намагався з 2008 року, коли зіткнувся з фінансовими труднощами. Особняк був виставлений на продаж за 7,75 мільйона доларів. Сам Кейдж заплатив за нього 15,7 мільйона доларів у липні 2007 року. Однак продати об'єкт вдалося тільки зараз.
Тим не менш, експерти називають цю угоду вдалою на тлі загальної ситуації з нерухомістю в Род-Айленді. Колишній будинок Кейджа, розташований на узбережжі, придбала сімейна пара, яка планує здавати його в оренду, а також продовжити роботи щодо збереження старовинного особняка.
Об'єкт з цегли і каменю був побудований в 1924 році і розташований в мальовничому місці, звідки відкривається прекрасний вид на Атлантичний океан і ставок Нельсона. В особняку, крім усього іншого, є бібліотека з високою склепінчастою барельєфною стелею, вітальня з видом на воду, простора їдальня, красива більярдна і велика кухня з кам'яним каміном.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас