Супергероям дозволили працювати на Голлівудському бульварі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Супергероям дозволили працювати на Голлівудському бульварі

45
Суд Лос-Анджелеса вирішив, що люди в костюмах супергероїв відтепер можуть розважати туристів на вулицях Голлівуду, не побоюючись бути заарештованими, повідомляє Courthouse News Service.
Рішення на користь артистів виніс суддя Дін Прегерсон на підставі їхніх скарг, згідно з якими поліцейські припиняли подібні спроби підробити і використовували будь-який можливий привід до затримання. Суддя зазначив, що рішення поліцейських носили "вибірковий і неприпустимий" характер.
Згідно з вердиктом, артисти не можуть бути заарештовані, оштрафовані або покарані попередженням про можливий арешт без очевидних свідчень порушення закону, який забороняє жебракувати, заважати рухові інших людей і "тинятися з невизначеною чи підозрілою метою".
За словами представника поліцейського департаменту Лос-Анджелеса, керівники його відомства ще не вирішили, чи будуть оскаржувати рішення суду. При цьому він додав, що правоохоронцям довелося істотно збільшити кількість співробітників, які патрулюють центральні вулиці Голівуду після невдоволення туристів, які скаржилися на агресивні вимоги дати грошей з боку акторів, іноді закінчувалися бійками.
За інформацією Associated Press, у травні та червні поточного року поліцейські заарештували близько двох десятків "супергероїв".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас