Точка зору: Іпотечне кредитування відноивтя не раніше 2011 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Іпотечне кредитування відноивтя не раніше 2011 року

Кредит&Депозит
944
Іпотечне кредитування відновиться не раніше 2011 року, про це заявили учасники круглого столу "Коли повернеться кредитування".
Як відзначив заступник голови правління банку ПУМБ Олексій Волчков, на сьогоднішній день проблем з фінансуванням цих проектів немає, є проблеми з попитом населення на іпотечне кредитування. "Доходи населення не дозволяють брати кредити, валютні кредити зараз заборонені, а ставки у гривні складають 24-25%", - зазначив А. Волчков.
За його словами, відновиться іпотечне кредитування і фінансування будівництва лише в тому разі, якщо кредитні ставки у гривні знизяться до 13-14%. а це може трапиться не раніше 2011 р.
Як зазначив директор департаменту розвитку малого та середнього бізнеса Universal Bank Олексій Саливон, банкіри продовжують видавати іпотечні кредити, однак під дуже високі відсотки і жорсткі вимоги до застави і першому внеску. Таке ж ставлення і до інвестиційних проектів у будівництво. За його словами, населення зараз не готове брати іпотечні кредити, оскільки не має в своєму розпорядженні значні кошти.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас