UBS шукає нові офісні площі в Нью-Йорку на тлі зниження ставок орендної плати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UBS шукає нові офісні площі в Нью-Йорку на тлі зниження ставок орендної плати

Нерухомість
447
Найбільший банк Швейцарії UBS AG підшукує офісне приміщення площею близько 800 тис. квадратних футів у Нью-Йорку, що робить його найбільшим потенційним орендарем на нью-йоркському ринку нерухомості, повідомило агентство Bloomberg із посиланням на інформовані джерела.
Банк вирішив розширити офісні площі на тлі різкого зниження ставок орендної плати, передбачають експерти.
Як заявив представник UBS в Нью-Йорку Кріс Кагель, банк володіє і орендує в цілому 5 млн квадратних футів офісних площ в місті і на прилеглих до нього територіях штатів Нью-Джерсі та Коннектикут. Наразі UBS зацікавлений в офісних приміщеннях в Манхеттені або іншому центральному районі Нью-Йорка, додав він.
"Низка наших орендних договорів завершуються в 2013 році, тому ми почали шукати варіанти, включаючи новобудови, існуючі будівлі, - відзначив Кагель. - Рішення, ймовірно, буде прийнято не раніше ніж через декілька місяців".
За повідомленням двох осіб, добре знайомих з перебігом переговорів, UBS запитав пропозиції у декількох орендодавців, проте поки переговори є конфіденційними.
Як очікується, інтерес UBS до офісної нерухомості сприятиме посиленню конкуренції в Нью-Йорку. Вільні офісні площі в місті виросли на 57% після оголошення про банкрутство інвестбанку Lehman Brothers у вересні 2008 року. Наприклад, новий 40-поверховий хмарочос загальною площею 1,1 млн квадратних футів, розташований на Таймс-сквер, в самому серці Нью-Йорка, все ще порожній: жоден з офісів так і не був зданий в оренду.
Ставки орендної плати на так звані офіси А-класу в центрі Нью-Йорка впали на 25% за 12 місяців, що завершилися 31 листопада 2009 року - в середньому до $66,75 за квадратний фут.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас