Тепло і гаряча вода – у кредит від банку "Донеччина" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тепло і гаряча вода – у кредит від банку "Донеччина"

Кредит&Депозит
111
АБ “Донеччина” почала кредитувати населення міста Угледара (Донецька обл.) під покупку й установку автономних газових систем опалення через компанію «Донбасінвестпром».
Як повідомили представники банку, головною причиною ініціативи “Донеччини” стали систематичні перебої в теплопостачанні деяких житлових будинків у містах Донецької області і, зокрема, Угледарі. Соціально значима акція банку розрахована на жителів міст Донецької області, зацікавлених у безвідмовному функціонуванні системи гарячого водопостачання й опалення у своїх квартирах.
“Донеччина” видає кредит у національній валюті на термін до 1 року, на суму, що складає 70% вартості устаткування і робіт з їх установки (30% вносить сам споживач). Процентна ставка 2,3% у національній валюті на місяць.
Пакет документів для одержання кредиту наступний: копія паспорта, довідка з місця роботи за останні 3 місяці з помісячною розбивкою й указаним посади; документи про підтвердження інших доходів (декларація); копія ідентифікаційного коду, а також рахунок-фактура на товар.
ТОВ “Донбасінвестпром” не тільки реалізує газові системи опалення, але і встановлює агрегати “під ключ”. Фірмою надається гарантія терміном на три роки.
Станом на 01.10.2002 року кредитно-інвестиційний портфель АБ «Донеччина» склав 94,78 млн. грн. Сума притягнутих банком депозитів клієнтів 44,64 млн. грн. Чистий прибуток банку – 832,9 тис. гривень.
За матеріалами:
УкрБізнесБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас