У Москві затримана група ріелторів-шахраїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві затримана група ріелторів-шахраїв

Нерухомість
319
У Москві затримані члени банди "чорних ріелторів", що обдурили близько 80 співінвесторів.
Співробітники російської міліції перевірили діяльність ріелторської компанії "Корнелітта".
"Тут під приводом продажу квартир за мінімальними цінами і на виплат шахраї оформлювали угоди на володіння нерухомістю", - розповів начальник УВС РФ по Західному адміністративному округу Москви Олександр Костюченко.
За його словами, клієнтам ріелтори показували фальшивий договір співінвестування на будівництво житлових будинків у Москві, укладений між фірмою та великою будівельною компанією, передає ІТАРР-ТАСС.
"У липні цього року з'ясувалося, що керівники компанії зникли, ніхто з їхніх клієнтів квартир не одержав", - пояснив представник міліції.
У міліції є підстави вважати, що жертвами злочинної групи стали близько 80 людей. Середній внесок від кожного покупця квартир склав більше 2 млн. рублів. Таким чином, за попередніми підрахунками, шахраям вдалося викрасти близько 160 млн. рублів.
Також було встановлено, що організація працювала з березня по липень 2009 року. У ролі її директора виступав 46-річний уродженець Казахстану, що був однією з головних дійових осіб у злочинній групі.
У міліції повідомляють, що він 5 років перебуває у федеральному розшуку за шахрайство. Його спільником, що представлявся заступником гендиректора, був 42-річний уродженець міста Солікамськ Пермської області. Зараз він затриманий, ведеться слідство.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас