Уряд України продовжив ще на 3 місяці пільги для металургів і хіміків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд України продовжив ще на 3 місяці пільги для металургів і хіміків

Казна та Політика
278
Уряд України продовжив ще на три місяці - до 1 жовтня 2009 року дію постанови №925 від 14 жовтня 2008 року про заходи щодо стабілізації ситуації в гірничо-металургійному і хімічному комплексах країни.
Як повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко журналістам, таке рішення Кабінет міністрів прийняв на засіданні в середу.
"Ми продовжуємо антикризову програму, що допомагає гірничо-металургійним і хімічним підприємствам… Ми продовжили дію постанови ще на один квартал", - сказала вона.
Прем'єр нагадала, що постановою №925 уряд увів мораторій на підвищення тарифів на вантажні залізничні перевезення для гірничо-металургійних і хімічних підприємств, знизив ціни на коксівне вугілля, зняв цільову надбавку при продажі газу і запропонував Національній комісії регулювання електроенергетики (НКРЕ) зупинити з 1 листопада 2008 року для них підвищення цін на електроенергію.
Початкова постанова була прийнята на період до кінця 2008 року, однак наприкінці грудня її дія була продовжена ще на три місяці.
Документ також передбачав складання щомісячного балансу розподілу всього обсягу добутого коксівного вугілля, проведення разом з Антимонопольним комітетом моніторингу цін і ціноутворення на металопродукцію і продукцію підприємств хімічної галузі на внутрішньому ринку та розробку нормативно-правового акту про відшкодування податку на додану вартість для експортерів у найкоротший термін.
Потім постанова двічі продовжувалася на квартал, при цьому у квітні - заднім числом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас