Ющенко прийняв відставку Балоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко прийняв відставку Балоги

1069
Президент України Віктор Ющенко прийняв відставку Віктора Балоги з посади голови Секретаріату Президента.
Як сказав він в інтерв'ю газеті "Дело" (від 19 травня), “я її (відставку) прийняв і вважаю, що тут потрібно піти назустріч. Знову ж - я не бачу тут трагедії. Є назріле перезарядження влади. Попереду виборча кампанія, і очевидно, частина суспільства хотіла б побачити інших людей, іншу тактику, інші відносини. Я думаю, що це гарний спосіб удосконалитися, а не повертати замість цього голови увесь час назад, займаючись критиканством, з'ясуванням відносин і звинуваченнями. Давайте, заощаджуючи час, вигравати завтрашній день. Отже, я думаю, що тут все закономірно, а не неочікувано”.
На запитання, чи буде займатися Балога передвиборною кампанією Ющенка, Президент відповів, що проводить консультації із цього приводу. “Поставлене вами питання дотепер не обговорене з Віктором Балогою. Я думаю, що він самодостатня людина і буде займатися тим, що йому до душі. Або ж він буде допомагати в організації виборчої кампанії - тут дверей відкриті. Якщо ж він буде займатися іншою діяльністю - це його право. У нас із цього приводу ще не було розмови”, - сказав Президент.
Також Ющенко на запитання про наступника Балоги на посаді голови Секретаріату відповів: “Повірте, це не так цікаво. Ми говоримо про технічний апарат Президента, який займається забезпеченням роботи глави держави. Я чесно скажу, що розглядаю кілька кандидатур. Але я не робив би окрему "фішку" навколо цього. Потрібна людина, яка в стані забезпечити ритмічну роботу апарату Президента. Адже очолювати Секретаріат - рутинна щоденна робота по 16-18 годин”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас