Референдум про недовіру Черновецькому призначений на 17 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Референдум про недовіру Черновецькому призначений на 17 травня

769
17 травня в Шевченківському районі Києва відбудеться місцевий референдум про недовіру Київському міському голові Леоніду Черновецькому. Таке рішення було прийнято Шевченківською райрадою 19 березня на черговому пленарному засіданні.
Як повідомляє Відділ інформаційної політики Шевченківської райради, у бюлетені для голосування будуть внесені три питання: "Чи підтримуєте Ви ініціативи столичної влади щодо впровадження платної медицини?", "Чи підтримуєте Ви підвищення вартості комунальних послуг для населення без надання гарантій підвищення їх якості?", "Чи підтримуєте Ви проведення Київського міського референдуму щодо висловлення недовіри мерові Леоніду Черновецькому?".
"Це питання ми змушені були прийняти у відповідь на неадекватні дії міського голови і його команди, - відзначив голова району Віктор Пилипишин. - Після наради в Президента в мене і в інших голів районів була надія, що мер прислухається до нашої думки та врахує пропозиції районів у новому міському бюджеті. Але бюджет, затверджений 6 березня, став засобом пограбування районів, особливо тих, керівники яких критикували безглузду політику Черновецького. У результаті може виникнути ситуація, що вже з вересня нам нічим буде платити людям зарплати".
Пилипишин має намір ініціювати повторну нараду в Президента, зустріч із Прем'єр-міністром для обговорення розвитку Києва. Паралельно райдержадміністрація готує позов до суду про визнання міського бюджету недійсним у частині Шевченківського району.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас