В Укргазбанку введена програма переведення валютних кредитів у гривневі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укргазбанку введена програма переведення валютних кредитів у гривневі

Кредит&Депозит
10055
Для полегшення навантаження клієнтів за валютними кредитами, в Укргазбанку впроваджена програма "Зміна валюти кредиту".
Переведення кредиту проводиться на умовах обов'язкового дострокового погашення 10% або 20% кредиту у валюті на теперішній момент. За умови дострокового погашення 10 % від суми кредиту, процентна ставка по гривневому кредиту збільшується всього на 2%. Така ставка діє протягом 2-х перших календарних років після переоформлення кредиту. Після цього терміну процентна ставка в гривні складе 18%.
У тому випадку, якщо позичальник достроково погашає 20% суми поточного кредиту – гривнева процентна ставка прирівнюється до валютної на 2 роки, а після цього строку вона становить 18%.
Згідно з умовами програми "Зміна валюти кредиту" переведення валютних кредитів у гривневі проводиться за курсом Укргазбанку на момент переоформлення договору. Крім цього, установлене обмеження на суму кредиту – після зміни валюти кредиту, його гривневий еквівалент не повинен перевищувати 2,5 млн. грн. Строк кредиту обмежується 30 роками.
За словами Олени Дмитрієвої, заступника голови правління Укргазбанку: "Така програма захищає наших клієнтів від коливань валютного курсу і дозволяє стабілізувати щомісячні виплати по кредиту".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас