Ялта ввела тимчасовий мораторій на виділення землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ялта ввела тимчасовий мораторій на виділення землі

Нерухомість
290
Депутати Ялтинської міської ради розглянули питання "Про заходи щодо регулювання земельних відносин на території міста Ялта" і прийняли рішення тимчасово ввести мораторій на виділення земельних ділянок у власність або в оренду громадянам і юрособам на території Ялти нижче Південноберегового шосе.
"Депутати розглянули і прийняли рішення "Про заходи щодо регулювання земельних відносин на території міста Ялта". Фактично це - введення тимчасового мораторію на виділення земельних ділянок у власність або в оренду громадянам і юрособам на території Ялти нижче Південноберегового шосе (траса Сімферополь-Ялта-Севастополь)", - повідомляється на офіційному веб-сайті Ялтинської міськради.
Відповідно до повідомлення, рішення про введення мораторію прийнято до завершення розробки і затвердження на сесії міськради Правил забудови території Ялти, які орієнтовно будуть прийняті у квітні 2009 року.
"За введення мораторію одноголосно проголосували всі 37 депутатів, що були присутні на сесії міськради (4 грудня). Єдине внесене ялтинськими депутатами доповнення - рекомендувати міськраді Алупки і селищним радам ПБК прийняти на своїх сесіях подібні рішення про введення мораторію на виділення земельних ділянок під забудову до розробки і прийняття правил забудови території", - говориться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас