Найдорожча сотка землі у Баку коштує майже півмільйона доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдорожча сотка землі у Баку коштує майже півмільйона доларів

Нерухомість
605
Громадське об'єднання "Учасники ринку нерухомості" підбило підсумки моніторингу стану ринку земельних ділянок столиці Азербайджану за жовтень 2008 року.
За підсумками моніторингу з'ясувалося, що в жовтні ціни на ринку земельних ділянок знизилися на 0,1%, склавши 25 185 доларів США за сотку.
Відзначимо, що у вересні середня вартість сотки землі в Баку становила 25 209 доларів. При порівнянні цін на земельні ділянки стає ясно, що за останній місяць найбільше ціни зросли в Сураханському районі (4,2%), а найбільше подешевшали - у Сабаільському районі (2,2%). Ціни на околицях Баку продовжували рости. Даний фактор обумовлюється відносно невисокими цінами в порівнянні із земельними ділянками в центрі Баку.
Відзначається, що, як й у попередні місяці, портфель пропозицій по земельних ділянках у Баку складався в основному в результаті появи нових вільних ділянок. Дані вільні ділянки з'являлися в результаті перенесення великий підприємств за місто, розширення автодоріг, що включає в себе знесення низки будинків і т.д.
У жовтні найдорожча сотка землі в Баку, на відміну від двох попередніх місяців , виставлялася на продаж у Наримановському районі Баку біля станції метро Нариман Нариманов. Ціна сотки цієї землі становила 480 тисяч доларів. Нагадаємо, що в липні найдорожча сотка коштувала 400 тис. доларів, у серпні і вересні - 425 тис. Найдешевша ж пропозиція в жовтні була зафіксована в путівці Тюркан Азизбековського району Баку, де сотка коштувала 600 доларів.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас