Ринок нерухомості у критичному стані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок нерухомості у критичному стані

Нерухомість
4736
З тих пір як банки перестали видавати кредити, вартість житла в регіонах знизилася на третину. Але навіть таке падіння не пожвавило ринок.
Найбільш різке падіння цін на житло з початку осені зафіксоване в Запоріжжі. Там квартири подешевшали на рекордні 40%. Але, незважаючи на значне зниження вартості нерухомості, попит на неї все-таки не росте. Ситуація в інших найбільших містах України практично така ж. Та й у столиці справи в продавців житла не кращі.
"У вересні продажі квартир значно зменшилися в порівнянні із серпнем, а в жовтні в порівнянні з вереснем упали майже на третину", - говорить Володимир Коломейко, аналітик агентства нерухомості "Планета Оболонь". "Зараз є можливість торгуватися. Уступають 10-12%, а в окремих випадках і до 30-40%", - розповідає Володимир Гава, заступник директора агентства нерухомості "Авалон".
Які прогнози дають експерти провідних ріелторських компаній із приводу подальшої ситуації на ринку нерухомості, читайте, будь ласка, у завтрашньому номері газети "Дело".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас