Експерт: Знецінювання гривні приведе до підвищення вартості житла на первинному ринку Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Знецінювання гривні приведе до підвищення вартості житла на первинному ринку Києва

Нерухомість
1487
Знецінювання гривні приведе до підвищення вартості житла на первинному ринку Києва. Таку думку висловив президент будівельної компанії "Міськжитлобуд" Денис Костржевський.
Коментуючи ситуацію з впливом різкої зміни курсу долара на будівельний ринок на тлі фінансової та банківської кризи, що насувається, він сказав: "У зв'язку зі зростанням курсу долара й знецінюванням гривні логічним буде підвищення забудовниками цін на нерухомість, кількість якої обмежена".
Д.Костржевський відзначив, що криза почалася, купівельна спроможність населення впала, банки припинили кредитувати, але в той же час спостерігається тенденція відтоку банківських вкладів. "Люди побоюються, що банки обмежать або припинять видачу депозитів", - додав він.
На думку президента компанії, зняті з депозитів гроші люди будуть вкладати в готову нерухомість.
ТОВ "Будівельна компанія "Міськжитлобуд" засновано 22 вересня 1998 року. Компанія веде будівництво житла, будівництво та реконструкцію офісних приміщень; зводить об'єкти соціальної інфраструктури.
Одним з найбільш масштабних проектів компанії є житловий комплекс "Голосіїво" по вул. Голосіївській, 13 у Києві. Він включає три 20-25-поверхових монолітно-каркасних будинки на 1 563 квартири, школу-садок з басейном, паркинг та об'єкти соціальної інфраструктури (магазини, кафе, перукарня та ін.). Загальна площа комплексу класу "Бізнес+" становить більше 220 тис. кв. м.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас