У Києві розкрита чергова будівельна афера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві розкрита чергова будівельна афера

Нерухомість
2829
Київські працівники УБОЗ розкрили чергову аферу на ринку нерухомості.
За даними прес-служби ГУБОЗ МВС України, відділ з розслідування особливо важливих справ слідчого управління ГУ МВС України в Києві закінчив розслідування кримінальної справи, що була порушена за матеріалами столичного УБОЗ за ч.5 ст.191 (присвоєння та розтрата чужого майна) відносно генерального директора ЗАТ НПО "Україна" Юлії Пономарьової, 1939 року народження, уродженки Курської області РФ, громадянки України.
За даними повідомлення, ЗАТ НПО "Україна" виступало в ролі замовника будівництва житлового багатоповерхового будинку в Києві на проспекті Науки, 208. Слідству вдалося з'ясувати що, кошти, отримані від фізичних осіб - інвесторів будівництва - майже 2 млн. грн. - гендиректор зазначеного ЗАТ, зловживаючи службовим становищем, фактично привласнила. На сьогоднішній день уже встановлено 54 потерпілі у цій кримінальній справі.
Звинувачення Ю.Пономарьовій було висунуто ще у квітні 2008 року, санкції передбачають до 12 років позбавлення волі. За рішенням суду, як запобіжний захід для обвинувачуваної була обрана підписка про невиїзд, але вона перестала з'являтися за викликом слідчого, отже, наприкінці серпня вона офіційно оголошена в розшук.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас