Відбувся розіграш призів у рамках акції "Станьте мобільними з Укрпромбанком" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відбувся розіграш призів у рамках акції "Станьте мобільними з Укрпромбанком"

Фінтех і Картки
216
6 березня 2008 року відбувся розіграш призів в рамках акції «Станьте мобільними з Укрпромбанком». Призовий фонд – 60 мобільних телефонів. Акція проводилась для пенсіонерів та отримувачів грошової допомоги. Для участі в акції необхідно було відкрити картковий рахунок для отримання пенсії або грошової допомоги в Укрпромбанку. Пенсіонери, які на момент початку акції вже мали пенсійні картки, також брали участь у розіграші. За даними рахунками нараховується до 12% річних на залишок.
Акція проводилась у всіх регіонах України. За висновками розіграшу, переможці були визначені в кожній області України. Переможці зможуть отримати призи до 30 квітня 2008 року включно у Головному Банку або у філіях Укрпромбанку.
На даний момент для пенсіонерів та отримувачів грошової допомоги Укрпромбанк проводить акцію «Самобранка від Укрпромбанку». Учасниками акції стають пенсіонери та отримувачі грошової допомоги, котрі в період проведення акції відкриють в Укрпромбанку рахунок, а також клієнти банку, які вже мають рахунки для отримання пенсії або грошової допомоги в Укрпромбанку, та в період проведення акції відкриють депозитний вклад. Призовий фонд акції «Самобранка від Укрпромбанку» – 400 пасхальних кошиків з гостинцями. Акція проводиться до 10 квітня 2008 року. Розіграш призів відбудеться 14 квітня 2008 року.
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас