Кількість точок продажу мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягло 60 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість точок продажу мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягло 60

Фінтех і Картки
242
29 лютого 2008 р. кількість точок продажу торгово-сервісної мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягло 60. Дисконтна програма діє з 1 січня 2008 р.
Для того, щоб отримати знижку, достатньо пред'явити платіжну картку, емітовану Укрпромбанком. Розміри знижок становлять від 1% до 20% і залежать від рівня картки, а також від умов співпраці з кожним з партнерів Дисконтної програми.
Наразі власники платіжних карток Укрпромбанку можуть скористатися знижками на наступні види товарів та послуг: комп'ютерна техніка, ювелірні вироби, меблі, побутова техніка, медикаменти, оптика, товари для дітей, послуги салонів краси, страхових компаній, стоматологічних клінік, фотосалонів, ресторанів і кафе. Партнери Дисконтної програми Укрпромбанку працюють у Дніпропетровську, Донецьку, Києві, Кіровограді, Миколаєві, Мукачеві, Одесі, Ужгороді, Хусті та Черкасах.
З січня 2008 р. розміри знижок і партнери Дисконтної програми вказуються у Дисконтному каталозі, з яким можна ознайомитися у відділеннях Укрпромбанка або на корпоративному сайті: www.ukrprombank.ua.
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас