Ющенко: На цьому тижні буде готовий реєстр об'єктів, які необхідно побудувати до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: На цьому тижні буде готовий реєстр об'єктів, які необхідно побудувати до Євро-2012

Нерухомість
111
Президент України Віктор Ющенко заявляє, що на поточному тижні буде готовий реєстр об'єктів, які необхідно побудувати до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
"Уже сьогодні ми закінчуємо планування - у п'ятницю країна буде мати повний реєстр об'єктів, спортивних і туристичних, які потрібно завершити до 2012 року", - сказав Ющенко журналістам у вівторок у Дніпропетровську.
За його словами, пріоритетною стане підготовка спортивних об'єктів. Значна увага буде приділена інфраструктурі доріг, щоб уболівальники легко могли потрапити в будь-які українські міста, де будуть проходити матчі чемпіонату.
Ющенко також повідомив, що у вівторок відкривається швидкісна автотраса Дніпропетровськ - Харків і він візьме участь у її відкритті. Ця дорога почала будуватися два роки тому. Її довжина - 160 км, час перебування в дорозі - 1 година. 20 хв.
Президент відзначив, що до Євро-2012 необхідно буде побудувати більше семи подібних автодоріг в Україні. За його словами, на їхнє будівництво буде витрачено більше 55 млрд. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас