Ощадбанк отримав перший транш для проведення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку к. СРСР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк отримав перший транш для проведення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку к. СРСР

Валюта
421
Сьогодні ВАТ “Ощадбанк” отримав перший у цьому році транш бюджетних коштів у розмірі 198,2 млн. доларів США для проведення виплати громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень, вкладених в установи колишнього Ощадбанку СРСР станом на 2 січня 1992 року, що діяли на території України, - повідомила FINANCE.UA прес-служба банку.
Цього ж дня одержані кошти перераховано на рахунки балансових відділень регіональних управлінь для наступного зарахування на діючі або відкриті поточні чи вкладні (депозитні) рахунки вкладників.
Виплати здійснюватимуться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 січня 2008 року № 1 “Про виплату в 2008 році громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень, вкладених до 2 січня 1992 р. в установах Ощадного банку СРСР та державного страхування СРСР, що діяли на території України, та облігації Державної безпроцентної позики 1990 року, державні казначейські зобов’язання СРСР і сертифікати Ощадного банку СРСР, придбані на території Української РСР”.
Перші виплати установи Ощадбанку розпочнуть у п’ятницю, 11 січня п.р. Усі вкладники, які 8 січня п.р. пройшли ідентифікацію з внесенням даних про них до “Реєстру вкладників заощаджень громадян”, звернувшись до установ Ощадбанку, зможуть оформити поточний чи вкладний (депозитний) рахунок та отримати відповідні компенсаційні суми.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас