Експерти США пророкують майбутнє Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти США пророкують майбутнє Росії

646
У Вашингтоні буде представлена доповідь "Альтернативні сценарії майбутнього Росії", підготована неурядовим Центром стратегічних досліджень.
Найскандальніша версія, що наводиться в доповіді, - це припущення про те, що президента Володимира Путіна буде вбито 7 січня 2008 року в Москві на виході із храму Христа Спасителя.
Автор прогнозу - Ендрю Качінс, що був главою Фонду Карнегі в Москві. Він вважає, що вбивці знайдені не будуть, а Росію відразу ж охопить хаос, у результаті якого відбудеться обвал біржового ринку, почнуться масові страйки і демонстрації, які приведуть до введення в країні надзвичайного стану 20 січня 2008 року.
Президентом у такому випадку, на думку Качінса, стане нинішній глава РЖД Володимир Якунін, за наказом якого будуть страчені за розкрадання губернатор Петербурга Валентина Матвієнко і мер Москви Юрій Лужков. Благополучне вирішення ситуації наступить, на думку Качінса, в 2016 році, коли за допомогою і на гроші звільненого екс-глави ЮКОСа Михайла Ходорковського президентом стане один з лідерів УПС Борис Нємцов.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас