Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" впровадила зарплатний проект в Смілянській філії ВАТ "Еліт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" впровадила зарплатний проект в Смілянській філії ВАТ "Еліт"

94
Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" уклала договір зі Смілянською філією Відкритого акціонерного товариства "Еліт" на обслуговування зарплатного проекту.
Для співробітників цієї організації банк випустив міжнародні платіжні картки Visa Electron.
Співробітники підприємства - власники платіжних карток, емітованих АБ "Брокбізнесбанк", мають можливість відкриття кредитної лінії для споживчих цілей та одержання споживчого кредиту в розмірі 5-ти окладів терміном до 12 місяців. Процентна ставка по кредиту встановлюється індивідуально, кошти для погашення кредиту, відповідно до індивідуального графіка, списуються безпосередньо з карткового рахунку, рятуючи власника платіжної картки від необхідності особистої присутності в банку.
Розвиток карткового бізнесу є одним із пріоритетних напрямків роботи АБ "Брокбізнесбанк". На 01.12.07 р. банк емітував 493 608 карток, установив 211 банкоматів, 298 POS-терміналів і пунктів видачі готівки.
Основними перевагами платіжних карток банку є:
Можливість відкриття мультивалютного карткового рахунку - як індивідуального, так і корпоративного; Прив'язка двох карток різних платіжних систем до одного карткового рахунку.
Оперативне зарахування заробітної плати на карткові рахунки співробітників (протягом 2-х годин з моменту переведення коштів на рахунок).
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас