Квитки на додаткові новорічні поїзди можна буде купити без паспорта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квитки на додаткові новорічні поїзди можна буде купити без паспорта

199
Квитки на додаткові "новорічні" поїзди не будуть продавати за паспортами.
Про це під час брифінгу заявив перший заступник Міністра транспорту та зв'язку Володимир Корнієнко.
Корнієнко також відзначив, що невеликий ажіотаж на квитки у святковий період може бути "технічним", оскільки люди хочуть придбати квитки заздалегідь. Однак дефіциту поїздів не буде.
На залізниці вже призначено близько 40 додаткових поїздів, які будуть курсувати із середини грудня до середини січня і за необхідності будуть призначатися ще, повідомив перший заступник міністра транспортного відомства.
На сьогоднішній день середня наповнюваність пасажирських поїздів звичайного розкладу становить близько 70%. При цьому на додаткові поїзди вже розкуплені 47-50% квитків.
Як раніше повідомляли "Деньги", 21 листопада набула чинності постанова Кабінету Міністрів України N1320 щодо оформлення повних і дитячих проїзних документів на залізничному транспорті без надання паспорта або іншого документа, що засвідчує особу.
Пізніше в.о. Міністра транспорту та зв'язку Микола Рудьковський заявив, що Державна адміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" вивчить можливість повернення залізничних іменних квитків у пікові періоди.
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас