Яцуба вважає, що житлу в Україні дорожчати нема куди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яцуба вважає, що житлу в Україні дорожчати нема куди

Нерухомість
263
Міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба вважає, що вартість квадратного метра житла в Україні досягла "стелі".
За словами міністра, прогнози деяких експертів про підвищення вартості житла на вторинному ринку України необґрунтовані.
"Усі, хто хотів вкласти гроші в нерухомість, уже зробили це", - сказав Яцуба. При цьому він відзначив, що на сьогодні вигідніше вкладати кошти в придбання земельних ділянок.
Яцуба додав, що на сьогодні в дефіциті однокімнатні квартири і дешеве житло. Тому люди зацікавлені в купівлі житла в передмісті Києва, Дніпропетровська, Одеси та інших обласних центрів, що приведе до розвитку міст-супутників.
Міністерство регіонального розвитку і будівництва своїм наказом (№272 від 22 жовтня ц.р.) затвердило опосередковану вартість житла в Україні на рівні 3 388 гривень за 1 кв.м.
Раніше Президент України Віктор Ющенко підписав Указ Про заходи щодо будівництва доступного житла в Україні і поліпшення забезпечення громадян України житлом.
Індекс вартості житла Києва за період з 01 до 31 жовтня 2007 року виріс (1,25% за місяць) і станом на 31 жовтня 2007 року склав 2457$/кв.м.
Раніше повідомлялося, що корупційна складова у вартості 1 кв. м житла на рівні 30%, за підрахунками експертів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас