Київстар оновлює умови та вартість роумінгу в деяких країнах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар оновлює умови та вартість роумінгу в деяких країнах

Особисті фінанси
1827
Київстар оновлює умови та вартість роумінгу в деяких країнах
Київстар оновлює умови та вартість роумінгу в деяких країнах
У зв’язку з підвищенням тарифів міжнародними партнерами, Київстар змінює вартість послуг роумінгу в Кабо-Верде та Мальдівах. Також покращаться умови роумінгу в Марокко.
Про це повідомляє пресслужба компанії.

Оновлена вартість послуг у Кабо-Верде та Мальдівах

  • дзвінки — 50 грн/хв;
  • повідомлення — 8 грн/SMS;
  • інтернет — 6 грн/50КБ.
Ці зміни діятимуть для всіх абонентів Київстар.

Марокко перейде у 1-шу тарифну зону:

  • абоненти передплати та контракту зможуть використовувати ГБ за умовами Роумінг як вдома в день оплати інтернет-пакету 75 грн за базовими умовами роумінгу;
  • бізнес-клієнти отримають пакети для дзвінків із кращим наповненням на номери України, країни перебування та для вихідних викликів за 60 грн/30хв у день користування.
Тарифікація також зміниться для користувачів пакетів Ідеальний роумінг, Комфортний роумінг та Роумінг для lot. Зокрема, ці пакети не діятимуть у Кабо-Верде та Мальдівах, а у Марокко вартість послуг за умовами пакетів зменшиться та відповідатиме 1-й тарифній зоні.
Нагадаємо, раніше Vodafone оголосив про оновлення тарифів для бізнес-клієнтів. Ціни на послуги змінились з 1 вересня. Разом з цінами зміниться наповнення тарифних планів.
Єврокомісія 10 липня ще на 12 місяців продовжила угоду про роумінг між 22 європейськими та 7 українськими телекомунікаційними операторами.
До речі, отримати кілька тисяч гривень за 10−20 хвилин собі на карту цілком реально. Для цього достатньо скористатися сервісом Finance.ua.

Порівняти і замовити кредит 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас