Для краху Bitcoin все готово, — Пітер Шифф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для краху Bitcoin все готово, — Пітер Шифф

Криптовалюта
3811
Для краху Bitcoin все готово, — Пітер Шифф
Для краху Bitcoin все готово, — Пітер Шифф
Президент компанії Euro Pacific Capital Пітер Шифф, який неодноразово критикував Bitcoin, зробив нову заяву щодо першої криптовалюти. Він попередив, що Bitcoin перебуває на порозі глибокої рецесії.
Для краху Bitcoin все готово, — Пітер Шифф
Експерт почав з аналітики фондового ринку. Він повідомив, що 24 липня 2024 року індекси S&P 500 і NASDAQ закрилися на багатотижневих мінімумах на тлі падіння акцій Tesla і Alphabet.
Шифф відзначив зростання японської єни та швейцарського франка. Як правило, це валюти зі стійким курсом, у які переводять активи в разі економічної та політичної нестабільності.
«Якщо ФРС не знизить ставку найближчим часом, рецесія почнеться із затяжного падіння фондового ринку», — написав президент Euro Pacific Capital.
Нагадаємо, у червні 2024 року сенатори США закликали голову ФРС Джерома Пауелла знизити процентну ставку. Законодавці вважають, що посилення політики регулятора загрожує рецесією.
Далі Пітер Шифф перейшов до цін на золото і срібло, які також впали приблизно на 2% за останню добу. На думку експерта, ринок дорогоцінних металів також готується до «жорсткої посадки».
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
incrypted
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас