Аналітики оцінили вплив Камали Гарріс на криптовалютний ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики оцінили вплив Камали Гарріс на криптовалютний ринок

Криптовалюта
2759
Аналітики оцінили вплив Камали Гарріс на криптовалютний ринок
Аналітики оцінили вплив Камали Гарріс на криптовалютний ринок
Віцепрезидентка США Камала Гарріс тепер є ймовірною кандидаткою від Демократичної партії на посаду президента Сполучених Штатів. Фахівці з CoinDesk проаналізували, як Камала Гарріс може вплинути на криптовалютний сегмент.
На думку експертів, поки що робити оцінки зарано, але можна припустити, що відбудуться певні зміни. Малоймовірно, що Гарріс одразу ж і відкрито поверне кампанію Демократичної партії в бік криптовалют, але її прихід «стане своєрідним перезавантаженням для сегмента цифрових активів».

Читайте також: Розробка власної криптовалюти: це варто знати

Аналітики наголосили, що Гарріс родом із Каліфорнії, а це прогресивний штат у плані технологій. Багато галузевих експертів уже надіслали відкриті листи в Демократичну партію. Вони закликають чиновників бути більш лояльними до цифрових активів.
«Ми закликаємо вас зустрітися з лідерами індустрії цифрових активів і блокчейну, щоб обговорити політику, яка підтримує і розвиває цю технологію. Відкритий діалог з галузевими експертами надасть цінну інформацію і допоможе розробити політику, яка сприятиме зростанню, забезпечуючи при цьому захист споживачів і фінансову стабільність», — зазначається в листі Цифрової палати.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
noworries
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас