95% клієнтів КАСКО задоволені сервісом Arx у 2023 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

95% клієнтів КАСКО задоволені сервісом Arx у 2023 році

Страхування
50
95% клієнтів КАСКО задоволені сервісом Arx у 2023 році
95% клієнтів КАСКО задоволені сервісом врегулювання за продуктом КАСКО «Все включено» у 2023 році.
Показники задоволеності компанія отримує на основі відгуків клієнтів за програмою КАСКО «Все включено», за допомогою сервісу зворотного зв’язку Тransparent Customer Feedback або TCF. Сервіс є абсолютно прозорим — відразу після врегулювання клієнти можуть залишати відгуки на сайті. Усі коментарі відображаються у режимі реального часу, бо сервіс ТCF модерує незалежна компанія eKomi, яка базується у Німеччині та є європейським лідером в області роботи зі зворотним зв’язком клієнтів. Arx — єдина компанія в Україні, яка має такий сервіс.
Поліс КАСКО «Вcе включено» є одним з найпопулярніших полісів страхової Arx, за ним покриваються практично усі можливі ризики: викрадення, ДТП, стихійні лиха, пожежі, інші раптові та непередбачувані події. Варто зазначити, що КАСКО з покриттям «Все включено» має додаткову опцію розширеного покриття: двічі протягом дії договору Страхувальник може заявити подію в т. ч. з пошкодженням зброєю чи боєприпасами без надання документів компетентних органів та компенсувати до 10% від страхової суми.
Усього за 2023 було укладено майже 24 000 договорів КАСКО «Все включено». За цими договорами компанія зібрала 1,1 млрд грн премій.
Arx однією з перших компаній запровадила додаткове покриття за воєнними ризиками, а вже у вересні 2023 року запропонувала повноцінну програму захисту від воєнних ризиків КАСКО «Залізний купол» з покриттям пошкодження або повного знищення авто будь-якими видами ракет/безпілотників чи їх уламками. Протягом 2023 року було укладено близько 42 000 договорів КАСКО, зокрема понад 600 договорів з покриттям «Залізний купол».
Загалом у 2023 році Arx зібрала 2 млрд грн премій за договорами КАСКО. Це на 29% більше, ніж минулого року. КАСКО від Arx повноцінно працює за кордоном, дозволяючи українцям отримувати необхідний захист свого авто за межами України.
Виплати КАСКО у 2023 році склали 837 млн грн, що на 20% більше, ніж у 2022 році. При цьому було врегульовано майже 13 500 страхових справ за договорами КАСКО.
Це найкращий показник українського страхового ринку: виплати Arx у сегменті КАСКО є найвищими за 2023 рік у порівнянні з іншими страховиками.
Зараз договори КАСКО можна укласти віддалено, оскільки фото-відеофіксацію авто можна зробити дистанційно, у застосунку MyArx. Цю нову функцію у застосунок додали у 2023 році. На сайті компанії можна знайти чітку інструкцію, як це зробити. Отримані фото та відеофайли погоджуються у страховій компанії, після чого можна придбати поліс.
Врегулювання за полісами КАСКО також можна проводити дистанційно, навіть із-за кордону. Все, що потрібно клієнту — зробити дзвінок, написати у чаті за допомогою популярних месенджерів або мобільного додатку MyArx, і працівники компанії допоможуть клієнтам 24/7.
Arx вже 13 років тримає лідерство у сегменті КАСКО, створюючи нові інноваційні продукти та сервіси. Компанія неодноразово очолювала відповідні рейтинги, підтверджуючи свою надійність.
Продовжуємо бути поруч. Arx з тобою!
Довідкова інформація
У 2024 році нам виповнюється 30 років!
Основні етапи історії компанії:
  • 1994 — створено страхову компанію «Веско». Компанія здійснювала усі види страхування.
  • 2001 — створення компанії «Український страховий Альянс», яка спеціалізувалася на обов’язковому та добровільному ризиковому страхуванні.
  • 2007- найбільша у світі страхова група Axa (Франція) вийшла на український ринок та придбала українські страхові компанії «ВЕСКО» та «Український Страховий Альянс». Компанії зливаються в одну, яка працює під брендом Axa.
  • 2019 — у лютому група Аxa успішно завершила оформлення угоди з Fairfax Financial Holding Limited (Канада) щодо продажу всіх своїх компаній в Україні. Починається новий етап роботи компанії, назва змінюється на Arx (у перекладі з латини «фортеця», «твердиня»)
  • Fairfax Financial Holdings Limited зі штаб-квартирою в Торонто (Канада) — найбільший фінансовий холдинг, який займається страхуванням, перестрахуванням та управлінням інвестиціями з 1985 року. Головою та виконавчим директором холдингу з 1985 р. є Прем Ватса. Холдинг працює у 40 країнах світу. 30% акцій належить ЄБРР
  • 2024 — Arx є однією з провідних страхових компаній України. За підсумками 2024 року зібрано 4 млрд страхових премій, сплачено 1,4 млрд грн. Компанія вже 13 років є лідером у сегменті КАСКО, знаходиться у ТОП-3 за виплатами, є найбільшим платником податків на українському ринку — за 2023 рік сплачено 400 млн грн податків. Також постійно допомагає ЗСУ, за 2023 рік перераховано понад 54 млн грн.
За матеріалами:
ARX
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас