Начальника столичного КП будут судить за растрату четверти миллиона гривен при ремонте подземных переходов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Начальника столичного КП будут судить за растрату четверти миллиона гривен при ремонте подземных переходов

Казна и Политика
231
23 січня закінчується термін дії контракту з Головою правління Приватбанку Петром Крумханзлом, який очолював банк протягом останніх трьох років.
Згідно з українським законодавством, закінчення терміну дії контракту вимагає проведення процедури конкурсного відбору на посаду нового голови правління. Цей механізм забезпечує незалежність і професіоналізм обраного керівника.
До призначення нового голови правління ПриватБанку виконувачкою обов’язків буде Ганна Самаріна, заступник голови правління ПриватБанку з питань фінансів.
Нагадаємо, раніше голова правління Приватбанку Петро Крумханзл розповів, який зараз статус судових конфліктів з колишніми власниками в Україні та в зарубіжних юрисдикціях.
У лютому 2020 року суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро розслідувати можливі зловживання голови правління ПриватБанку Петера Крумханзла, який нібито незаконно відсторонив на п’ять місяців працівника банку.

Довідка Finance.ua:

  • Петро Крумханзл з квітня 2004 року по січень 2008 року працював операційним директором у чеському Raiffeisenbank CZ. Після чого він переїхав в Україну і продовжив працювати в рамках групи: з січня 2008 року по липень 2011 року він працював операційним директором Райффайзен Банку Аваль.
  • З травня 2013 року по квітень 2016 року в Словенії він був головним операційним директором, членом ради директорів компанії Heta Asset Resolution (ця компанія отримала погані активи від Hypo Bank і Hypo Leasing).
  • З травня 2016 року і до призначення в ПриватБанку він працював у Китаї: головним операційним директором, директором з інформаційних технологій китайської установи Home Credit China.
  • 10 Січня 2017 року наглядова рада ПриватБанку призначила його Головою правління ПриватБанку.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас