В «Дії» появились сертификаты о негативном ПЦР-тесте — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В «Дії» появились сертификаты о негативном ПЦР-тесте

Личные финансы
510
Кияни в січні 2021 року заплатять за споживання теплової енергії на 10% більше, ніж в грудні 2020 року, через зниження температури.
Про це директор структурного підрозділу «Енергозбут» комунального підприємства «Київтеплоенерго» Костянтин Лопатін повідомив на брифінгу.
«Через нижчу температуру повітря в середньому по місту обсяг споживання теплової енергії зріс на 10%. Відповідно, ми розуміємо, що в середньому різниця за нарахування за грудень 2020 року та січень 2021 року відрізняється приблизно на ті ж 10% в бік збільшення саме за рахунок зниження середньомісячної температури і збільшення споживання теплової енергії житловими будинками», — сказав він.
Лопатін зазначив, що в січні 2020 року загальну суму за послуги централізованого опалення було знижено за рахунок здешевлення природного газу на 18%.
«Якщо порівнювати обсяг нарахувань і суму в платіжці з попереднім опалювальним сезоном, то дійсно в цьому опалювальному сезоні вона більша через відсутність так званої «газової знижки», — додав він.
У січні 2021 року газ дорожчає і такої знижки не передбачено.
По материалам:
УНІАН
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас