ГП «Гарантированный покупатель» заработало 200 миллионов от продажи «зеленой» электроэнергии — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГП «Гарантированный покупатель» заработало 200 миллионов от продажи «зеленой» электроэнергии

Энергетика
395
Понеділок, 22 лютого. В Україні потеплішало, і багато хто вже будує плани на весну і не тільки.
Розпродаж від МАУ до весни. Український авіаперевізник Міжнародні Авіалінії України (МАУ) влаштував розпродаж квитків на весну. Про це свідчить інформація на сайті компанії. Мінус 20% на квитки в економ-класі і мінус 50% в бізнес-класі на весняні рейси.
Іпотека під 5% річних. Все не так просто. Під час форуму «Україна 30» Президент Володимир Зеленський заявив, що кредитний бум в Україні настане, коли ставки за кредитами, в тому числі іпотечними, знизяться до 5% річних. За його словами, «не все так просто з цією іпотекою».
  • І пообіцяв українцям нові поїзди. Держава вже працює над вдосконаленням приміських поїздів. «Сьогодні Крюківський завод має державне замовлення і виготовляє нові пасажирські вагони для залізниці. Крім цього, ми вдосконалюємо наявні маршрути поїздів Інтерсіті і готуємо нові. Наша мета — щоб залізнична поїздка між містами займала в українців максимум 3−4 години», — сказав Зеленський.
Додаткові вимоги до банківських договорів. Національний банк встановив додаткові вимоги до банківських договорів для розкриття повної інформації про послуги. Йдеться про вимоги до договорів про споживчий кредит, внесок (депозит), а також відкриття та ведення поточного рахунку.
Плани НБУ на найближчі роки. Як повідомив голова НБУ Кирило Шевченко, НБУ посилить вимоги і продовжить гармонізацію банківського регулювання із законодавством ЄС у сфері забезпечення достатнього рівня капіталу і ліквідності. Важливі нововведення у договорі вкладу (депозиту) потрібно буде вказувати конкретну дату повернення вкладу та інформацію про наявність у банку права продовжити строк дії вкладу (депозиту) і т. д; у договорі споживчого кредиту — вказувати перелік і вартість додаткових послуг, умови.
До речі, про те, як безпечно взяти онлайн-кредит, ми розповіли в новому відео, де допомогли нашому читачеві Артему взяти кредит онлайн:
Польща змінює правила в’їзду. Як заявив міністр охорони здоров’я Польщі Адам Недзельський, уряд Польщі до кінця тижня змінить правила в’їзду в країну. На всіх напрямках буде дозволений пропуск громадян лише за наявності негативного тесту на коронавірус.
Супутниковий інтернет Starlink від Маска для українців. Послуги швидкісного інтернету від глобальної супутникової системи Starlink Ілона Маска стануть доступними в Україні в 2022 році. Про це свідчить інформація в системі бронювання. Варто відзначити, що Starlink є глобальною супутниковою системою, яку розвиває компанія SpaceX. Головна мета — забезпечення високошвидкісним широкосмуговим інтернетом в місцях, де раніше він був дорогим або недоступним.
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас