Цены на недвижимость в Киеве (инфографика) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цены на недвижимость в Киеве (инфографика)

Недвижимость
3210
Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), наклала штраф у розмірі 85 тис. грн на ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі», що входить до складу холдингу Ріната Ахметова.
Таке рішення ухвалено на засіданні регулятора 24 лютого, повідомляє його пресслужба.
Причинами для застосування санкцій стали «недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення ліцензійних умов щодо розподілу електричної енергії».
«Підставою для перевірки ПАТДТЕК Київські регіональні електромережі“ є, зокрема, звернення замовників послуг з приєднання щодо недотримання процедури надання ліцензіатом послуги з приєднання електроустановки замовника до системи розподілу електричної енергії, а також недотримання ліцензіатом показників якості послуг з розподілу електричної енергії», — пояснили в Нацкомісії.
Крім штрафу, на київський підрозділ ДТЕК накладено низку зобов’язань. Серед них — привести свої дії по відношенню до споживачів у відповідність до вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії. Зокрема, приєднати електроустановки замовника до електричних мереж з оформленням актів прийому-передачі послуг до 30 квітня 2021 року.
Також в цей період компанія повинна виплатити споживачеві компенсацію за недотримання стандартів якості електропостачання.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас