Группа компаний DIM представила обновленную концепцию жилого комплекса Lucky Land — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ

Группа компаний DIM представила обновленную концепцию жилого комплекса Lucky Land

Недвижимость
527
«ТОП-100. Рейтинги найбільших» – діловий журнал, який спеціалізується на складанні незалежних рейтингів українського бізнесу. Нещодавно редакція видання провела церемонію нагородження лідерів фінансового ринку, які увійшли до однойменного рейтингу. Серед них була й Group CEO нашої компанії Альона Андронікова.
ceo moneyveoУ 2020 році, незважаючи на період турбулентності та непередбачувані обставини, Moneyveo вдалося досягти неабияких успіхів. Зокрема вона вийшла на міжнародний ринок та запустила сервіс у В’єтнамі, збільшила свої фінансові показники, клієнтська база компанії зросла. Команда Moneyveo впровадила нові й продовжила розвивати наявні технологічні продукти; її рівень корпоративно-соціальної відповідальності підвищився тощо.
Усі ці досягнення стали можливими передусім завдяки високій експертизі Group CEO компанії Альони Андронікової, її лідерським та менеджерським якостям, а також умінню очолити та керувати змінами. Рейтинг лідерів фінансового ринку від видання «ТОП-100. Рейтинги найбільших» – черговий доказ визнання впливовості Group CEO Moneyveo та власне компанії на розвиток ринку і суспільства.
Під час церемонії нагородження Альона Андронікова розповіла, що фінансова галузь в Україні наразі переживає бурхливий розвиток. Так, 4 роки тому обсяг онлайн-кредитування вперше перевищив показники офлайну. 3 роки тому Moneyveo почала втілювати революційну для своєї сфери стратегію мультипродуктовості. І це задало нові стандарти в галузі та стало прикладом для наслідування. 2,5 роки тому ринок споживчого онлайн-кредитування сколихнув масовий фрод. Тільки ті компанії, які сконцентрувалися на кібербезпеці, змогли утримати і підвищили довіру клієнтів.
Трохи більше ніж пів року тому функції регулювання діяльності небанківських фінансових організацій перейшли до Національного банку України. Після цього фактично в одну мить відбувся безпрецедентний технологічний переворот. А саме: було реалізовано вимогу НБУ впровадити у фінансових сервісах низку методів дистанційного підтвердження особи клієнта. Варто зазначити, що вже 1 січня 2021 Moneyveo вдалося реалізувати 4 методи.
«На кожному з цих важливих етапів в історії галузі наша компанія не просто підкорювалася змінам. Вона відігравала в них роль лідера. Це стало можливим завдяки моїй надзвичайній команді, яка хоче і може створювати тільки кращі продукти і сервіси. Саме тому нашій компанії довіряють, її обирають партнери та клієнти», – розповіла Альона Андронікова.
Нагадаємо, що в середині лютого 2021 року було підбито підсумки PaySpace Magazine Awards. Вчетверте Moneyveo отримала золото у номінації «Кращий сервіс онлайн-кредитування» у цьому конкурсі. А також Group CEO компанії Альона Андронікова увійшла до трійки лідерів у категорії «Експерт року у сфері фінтех».
По материалам:
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас