Прибыль украинских банков в 3 кв. превысила докризисный уровень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибыль украинских банков в 3 кв. превысила докризисный уровень

Фондовый рынок
218
Компанія Київстар повідомляє, що тепер контрактні абоненти можуть отримати знижку при підключенні двох або більше номерів на свій рахунок.
Про це сказано в повідомленні компанії.
Умови акції «Моя сім’я». В залежності від тарифу і кількості номерів, вони зможуть заощадити на мобільному зв’язку протягом року від 180 до 7200 гривень.
Переваги контрактного обслуговування – на рахунку одного абонента можна об’єднати до 5 номерів членів сім’ї або друзів. Поповнювати ці номери і управляти послугами можна з одного рахунку. Київстар надаватиме знижку на вартість тарифу в залежності від кількості підключених номерів:
  • при підключенні 2 номерів – 5% від вартості кожного тарифу.
  • при підключенні 3 і більше номерів – 10%.
Приклад. Якщо на одному рахунку буде 3 номери, то вартість тарифу «Smart» буде на 15 гривень меншою – 135 грн на місяць. Вартість тарифу «Smart+» буде нижча на 25 грн, а тарифу «Smart Max» – на 30 грн.
Знижки діятимуть протягом одного року з моменту підключення актуальних контрактних тарифів «Smart», «Smart+», «Smart Max» та інших пропозицій в лінійці.
Хто зможе скористатися акцією – всі абоненти Київстар, в тому числі абоненти, які перенесуть свій номер в мережу оператора по MNP.
Акція не поширюється на тарифи зі спеціальними умовами: «Простий», «Дзвінки для батьків», «Інтернет для батьків», «Київстар Сім’я» і «SIM для пристроїв».

Довідка Finance.ua:

  • Мобільний оператор «Київстар» запровадив єдині умови для використання додаткових пакетів мобільного інтернету. Нововведення набуло чинності минулого тижня і торкнулося всіх абонентів як передплаченої, так і контрактної форми обслуговування.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас