Зеленський на 10 років продовжив санкції проти Шарія, Гужви та Пушиліна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський на 10 років продовжив санкції проти Шарія, Гужви та Пушиліна

292
Зеленський на 10 років продовжив санкції проти Шарія, Гужви та Пушиліна
Зеленський на 10 років продовжив санкції проти Шарія, Гужви та Пушиліна
Президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення РНБО від 21 серпня та продовжив на 10 років санкції щодо підозрюваного у держзраді блогера Анатолія Шарія та його дружини Ольги Шарій (Бондаренко), головного редактора видання «Страна» Ігоря Гужви, так званого глави ДНР Дениса Пушиліна та низки інших осіб.
Про це йдеться в указі на сайті президента.
Санкції передбачають анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів, наявність яких є умовою для здійснення певного виду діяльності, заборону на передання технологій, прав на об’єкти інтелектуальної власності, а також блокування доступу до пов’язаних із внесеними до списку особами веб-ресурсів і сторінок у соцмережах.
Серед юридичних осіб санкції продовжили для ТзОВ «Шарій.Нет», Фонд вивчення історичної перспективи, Акціонерне товариство «Бізнес Ньюс Медіа», ТзОВ «Ласмак», ТзОВ «Маджері», ТзОВ «Смарт Медіамережа», ТзОВ «Версія», ТзОВ «Анна-Ньюс», ТзОВ «Ера-Медіа», «Скептик» та інші.
Їм заблоковано активи, домени та субдомени, веб сайти та заборонено користуватися радіочастотним спектром України.
Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський підписав указ про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 24 червня про продовження санкцій проти українських бізнесменів Дмитра Фірташа та Павла Фукса і низки російських олігархів на 10 років.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас