Від 10% виплати до зарплати: як бійцям щомісяця отримувати премії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від 10% виплати до зарплати: як бійцям щомісяця отримувати премії

Особисті фінанси
11649
Від 10% виплати до зарплати: як бійцям щомісяця отримувати премії
Від 10% виплати до зарплати: як бійцям щомісяця отримувати премії
Українські військові щомісяця отримують додаткові виплати, й одна з таких здійснюватиметься у вигляді премії. Її розмір залежить від суми посадового окладу бійця.
Рішення про нарахування премії приймають командири військових частин та інших підрозділів ЗСУ. Про це пише Телеграф з посиланням на наказ «Про затвердження Порядку виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил України та деяким іншим особам».

Читайте також: Депозитний ринок: як на нього впливає мобілізація та інші фактори

Згідно з документом, щомісяця командири військових частин та інших підрозділів ЗСУ мають право преміювати військовослужбовців (крім строковиків). Розмір такої виплати складає не менше 10% від посадового окладу.
Премія виплачується щомісяця на підставі наказу командира підрозділу, який видається до 5 числа кожного місяця, наступного за місяцем преміювання, з урахуванням:
  • військової дисципліни;
  • наявності дисциплінарних стягнень;
  • показників виконання службових обов’язків.

Читайте також: Економічне бронювання від мобілізації. Варіанти, що розглядаються

Нагадаємо, Верховна Рада 11 квітня проголосувала за постанову, згідно з якою уряд повинен передбачити додаткову винагороду розміром 70 тис. грн військовим на передовій.
12 квітня на засіданні Кабінету Міністрів була підтримана пропозиція Міністерства оборони України про оновлення розміру грошових виплат військовослужбовцям та поліцейським. Загальна сума виплат тепер складатиметься з базової суми у 100 тис. гривень та додаткової винагороди у 70 тис. гривень, сумарно — 170 тис. гривень.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас