Уряд шукатиме альтернативні рішення без тиску на «білий» бізнес — Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд шукатиме альтернативні рішення без тиску на «білий» бізнес — Зеленський

432
Уряд шукатиме альтернативні рішення без тиску на «білий» бізнес — Зеленський
Уряд шукатиме альтернативні рішення без тиску на «білий» бізнес — Зеленський
Президент України Володимир Зеленський провів нараду з членами уряду, під час якої учасники обговорили необхідні рішення для підтримки Сил оборони та української економіки.
Про це заявив Зеленський у своєму відеозверненні в середу ввечері.
«Провів тривалу, дуже детальну нараду з членами уряду і представниками Верховної Ради. Декілька питань. Плануємо рішення, які треба ухвалити для підтримки наших Сил оборони. А також для підтримки економічної активності в країні. Щоб ми могли не лише зберегти робочі місця, а й дати українській економіці більше можливостей, більше потенціалу зростання», — розповів Зеленський.
Президент додав, що також важливі «висновки після зустрічей із підприємцями в областях».
За його словами, уряд надасть усі деталі після того, як буде підготовлено відповідні проєкти рішень.
«Але вже можна сказати, що домовилися з урядом: міністри шукатимуть альтернативні рішення, без тиску на „білий“ бізнес. А також домовилися про додаткові державні кроки щодо детінізації», — наголосив Зеленський.

Довідка Finance.ua:

  • У липні 2024 року президент Володимир Зеленський підписав закон про «клуб білого бізнесу», який має на меті боротьбу з тіньовою економікою.
  • Йдеться про запровадження особливостей податкового адміністрування під час воєнного стану — так званий клуб білого бізнесу. Бізнес, який до нього потрапить, зможе отримувати податкові пільги.
  • Так, проєктом закону запроваджується перелік платників податків із високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства, які користуватимуться низкою переваг у податковому адмініструванні під час воєнного стану. Детальніше про це.
Хочете аби гроші працювали на вас? Розмістіть депозит і за допомогою нашої програми «Бонус до депозиту» отримайте підвищену процентну ставку. Ми домовилися з іншими банками, щоб вони платили вам більше. Детальніше тут:

Отримати більше з депозиту

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас