Укрзалізниця оновить вагони (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця оновить вагони (фото)

Фондовий ринок
138
Укрзалізниця оновить вагони (фото)
Укрзалізниця оновить вагони (фото)
Укрзалізниця системно працює над оновленням пасажирського рухомого складу. Наразі триває будівництво чергової партії вагонів.
Про це повідомила компанія.
«Триває будівництво 66 пасажирських вагонів, які виробляються в Україні. Перші вагони з цієї програми вийдуть на свої рейси вже цієї осені. Дякую Уряду та Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю за підтримку. Працюємо за розкладом», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.
У новій партії — купейні вагони, СВ, 4 вагони для осіб з інвалідністю та плацкартні вагони.
Усі вагони будуть мати вже базовий набір зручностей:
  • кондиціонери;
  • вакуумні туалети;
  • сповивальні столики;
  • якісне кероване освітлення;
  • розетки, USB та Type-C порти;
  • кавомашини;
  • системи відеоспостереження.
Укрзалізниця та Міністерство розвитку громад та територій України планують й подальшу роботу над оновленням пасажирського парку, зокрема за рахунок закупівлі та модернізації пасажирських вагонів і придбання швидкісних поїздів.
Як повідомила Укрзалізниця, компанія створить унікальний інклюзивний вагон для групових перевезень пасажирів, які користуються кріслом колісним. Його проєкт 30 серпня презентували ветеранам, медичним хабам, громадським організаціям.
Проєкт перебачає, що у вагоні буде 4 окремі купе, у кожному з яких зможуть зручно подорожувати дві людини на кріслах колісних та їх супроводжуючі.

Довідка Finance.ua:

  • Укрзалізниця адаптувала застосунок для людей з порушеннями зору. Відтепер з усіма елементами інтерфейсу застосунку можна взаємодіяти за допомогою голосового керування та озвучення VoiceOver (iOS) та TalkBack (Android).
🥇 До речі, Україна багата і наповнена визначними й цікавими фактами та рекордами. Всі ці чудові досягнення просто неможливо вмістити на одній карті, але ми спробували щось показати:

Інтерактивна мапа економічних фактів та рекордів України

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас