«Укрпошта» анонсувала випуск нової марки (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрпошта» анонсувала випуск нової марки (фото)

Особисті фінанси
243
«Укрпошта» анонсувала випуск нової марки (фото)
«Укрпошта» анонсувала випуск нової марки (фото)
Як повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, 2 лютого АТ «Укрпошта» святкуватиме день народження — 30 років із дня заснування. На честь цієї події компанія випустить нову марку, присвячену подвигам поштовиків під час війни.
Про це йдеться в його повідомленні.
«Але залишити й Укрпошту без подарунку не можна, тим більш, що це подарунок майже створений своїми руками. А тому 2 лютого ми випустимо нову марку в серії «Героїчні професії війни» присвячену поштовикам — «Укрпошта завжди поруч з вами», - написав він.
Враховуючи те, що Укрпошта перша приходить на звільнені території після ЗСУ, то у новому блоці буде 2 марки «Укрпошта доставляє» та «ЗСУ перемагають», бо перше без другого неможливе.

Що зображено

На марці реальна, відома на півдні автівка Укрпошти, але марка не зображає якусь конкретну особу. Бо в нас їх, героїв Укрпошти, тисячі. Протягом вже майже 2 років, після відряджень на Донеччину, Луганщину, Херсонщину, Харківщину, Запоріжжя, Сумщину чи інші важкі регіони, я часто знайомив вас з людьми, з якими маю честь працювати в одній команді. І ця марка про кожного з них. І про тих, хто під кулями доставляє пенсії та допомогу у прифронтових регіонах, і про тих, хто вранці, навіть після безсонних ночей та тривоги, прямує до відділення, автівки чи сортувального центру.
сказав Ігор Смілянський

Де купити

Відсьогодні передзамовити цю марку і водночаc віддати шану поштовикам можна тут.

Довідка Finance.ua:

  • В «Укрпошті» підбили підсумки щодо найкращих марок та поштового блоку в 2023 році. «Найкраща поштова марка України 2023 року» — «Вічна пам’ять!», випущена 29 серпня, в День пам’яті загиблих захисників України.⠀Ескізом стала картина заслуженого художника України Олега Шупляка «Журба» (2016 р.).
  • «Укрпошта» ввела в обіг нову марку до річниці початку повномасштабної війни. На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області.

Безкоштовна валютна розсилка Finance.ua 🤑

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас