У Раді зареєстрували документ про відновлення Криму після деокупації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді зареєстрували документ про відновлення Криму після деокупації

Казна та Політика
359
У Раді зареєстрували документ про відновлення Криму після деокупації
У Раді зареєстрували документ про відновлення Криму після деокупації
У Верховній Раді зареєстровано проєкт заяви про пріоритетні напрями державної політики у сфері деокупації, реінтеграції та відновлення АР Крим та м.Севастополя.
Про це повідомило Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим у Телеграмі.
«Минулого тижня Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук та група народних депутатів із різних фракцій запропонували ухвалити Заяву Верховної Ради про пріоритетні напрями державної політики України у сфері деокупації, реінтеграції та відновлення Автономної Республіки Крим та міста Севастополь. До підготовки проєкту заяви долучилось також Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим», — йдеться у повідомленні.
В основу документа тексту лягли експертні напрацювання щодо пріоритетних кроків держави після деокупації Криму, Стратегія економічного відновлення Криму та Стратегія когнітивної деокупації Криму, розроблені протягом останнього року, зазначили у представництві.
Раніше президент анонсував політику трансформації для українських міст. Для кожного регіону, міста та громади України потрібна своя візіонерська політика трансформації. Це стосується і кожного звільненого від російської окупації регіону.

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас